אהבת את המאמר? ניתן לשתף אותו!

ד"ר פטריק בציליירי (Dr. Patrick Baccellieri), איש חינוך אמריקאי ומומחה לקהילות מקצועיות לומדות, נפגש ב-14.6.22 עם פורום "המשתלה" וחלק עמנו את ניסיונו בעולם הקהילות.

בין היתר הוא סיפר כיצד תפיסת העולם הקהילתית סייעה לו כשהתמנה לתפקיד מנהל בית ספר מאתגר מאוד בשיקגו וכיצד הוא מכשיר מנהלים ומפקחים להוביל קהילות מורים.

ד"ר פטריק בציליירי הוא מורה ואיש חינוך בעל ניסיון של למעלה מארבעים שנה. הוא לימד בבתי ספר תיכון ובמכללות שונות בארה"ב, ומילא תפקידים שונים במחוזות ובהנהלה של עמותות שונות. ד"ר בציליירי הוא איש חינוך פורץ דרך וכישוריו הניהוליים, המושפעים גם מהרקע הרב תרבותי העשיר שלו, כוללים הובלת קהילות מקצועיות לומדות, יכולות בניית קבוצות מוצלחות ושימוש בסגנונות תקשורת שונים.הוא בוגר דוקטורט במנהיגות חינוכית עירונית מאוניברסיטת אילנוי בשיקגו.
חלק ניכר מעבודתו של ד"ר בציליירי מתמקד בפיתוח מקצועי של מורים ומנהיגים חינוכיים. ניסיונו בעולם הקהילות סוכם בין היתר בספר שפרסם ב-2009, שכותרתו "קהילות מקצועיות לומדות: שימוש במידע בקבלת החלטות כדי לשפר את למידת התלמידים".

מוזמנים ומוזמנות לצפות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Fill out this field